+36 20 932 1321 buvohelyazonnal@gmai.com
Oldal kiválasztása

Hogyan történik a foglalás?

Foglalni nagyon egyszerűen, telefonon keresztül lehet. Ha Ön nem szeretné elárulni a vezetéknevét, mi nem fogjuk megkérdezni. Tel.: 06 30 29 691 29, (hívható minden nap reggel 7 és 23 óra között) Mindig telefonközelben vagyunk és készséggel válaszolunk az érdeklődésére.

Van lehetőségem email-ben foglalni?

Nem ajánljuk, mert előfordulhat, hogy a foglalás megérkezése és az arra adott írásbeli válasz között eltelt időben valaki telefonon éppen az Ön által preferált időtartamot foglalja le.

Ha nincs lehetősége telefonálni, kérjük küldjön SMS-t. Ebben az esetben mi is SMS-ben fogunk Önnek válaszolni.

 

Mennyi idővel az érkezés előtt kell lefoglalnom a szobát?

Az érkezés előtt egy, két nappal korábban érdemes foglalni. Azonban ha az utolsó pillanatban derül ki a randi időpontja, akkor is bátran hívjon minket, mert sokszor akár azonnal is tudunk szobát biztosítani.

Közbejött valami! Hogyan tudom lemondani a szobát?

A foglalást lemondani anyagi következmény nélkül az érkezés időpontját megelőzően 5 órával lehet. Kérjük szépen legyen olyan kedves és tiszteljen meg minket azzal, hogy ha a foglalása ellenére mégsem tudják igénybe venni a szolgáltatásunkat, akkor azt időben jelzik felénk.

Hogyan tudom átvenni a kulcsot?

A becsekkolás nálunk nagyon gyorsan, egyszerűen és gördülékenyen zajlik. A foglalási név ismertetése után tudja rendezni a szállásdíjat. Majd ezt követően, ha korábban még nem járt nálunk, akkor megmutatjuk, hogy hol található a szoba és a parkolóhely.

A recepción dolgozó kollégák udvariassága és előzékenysége biztosítja az oldott hangulatot és azt, hogy Ön ne érezze magát feszélyezve.

 

 

A búvóhely képei valódiak?

Igen, a szobákról, a fürdőszobákról és a Búvóhely környezetéről készült képek teljes mértékben a valóságot tükrözik. Sőt! Gyakran találkozunk olyan vendégvéleménnyel, miszerint a valóságban a szobák még szebbek, mint a képeken.

Mikor kell fizetnem?

Kérjük a díjat érkezéskor és készpénzben rendezzék. Az érkezéskor történő fizetés Önöknek semmilyen kockázattal nem jár, mert a szálláshely-szolgáltatási tevékenységünkre elégedettségi garanciát vállalunk.

Számomra nagyon fontos a diszkréció. Mennyire van lehetőség a diszkrécióra?

Részünkről teljes a diszkréció, ami a következőkben nyilvánul meg:

  • Ha a telefonos foglalásnál Ön nem szeretné megadni a vezetéknevét, mi nem fogjuk ezt megkérdezni Öntől.
  • Megérkezéskor, illetve a kulcs átadásakor természetesen NEM kell a személyazonosságukat igazolni.
  • Kulcsátadáskor elegendő csak a pár egyik tagjával találkoznunk, a másik fél a kocsiban megvárhatja a kedvesét, majd lehetősége van közvetlenül a szálláshely bejárata előtt kiszállnia az autóból. Így a rejtőzködőbb fél személye végig ‘láthatatlan’ maradhat.
  • A parkolóban lévő autókra az utcáról nem lehet rálátni.
  • Kiváló a hangszigetelés, nincs áthallás.
  • 3. félnek nem szolgáltatunk ki semmilyen információt.
  • Nem látunk és nem hallunk semmit.

A maximális diszkréció betartása azért is fontos számunkra, hogy elnyerjük vendégeink bizalmát és elégedettségét, akik ezáltal visszajáró törzsvendégekké válhatnak.

 

Kényes vagyok a tisztaságra. Mire számíthatok?

Nálunk a maximális tisztaság és higiénia alapkövetelmény. 100 %-os tisztaság garanciát vállalunk.

Van fűtés a lakásban?

Igen, a szobákban van fűtés. A vendégeink imádják, hogy mindig nagyon kellemes meleg hőmérséklet fogadja őket. A szobákat állandóan melegen tartjuk, így a felfűtéssel nem raboljuk az Önök értékes idejét.

Dohányzom. Lehet dohányozni a lakásban?

A szobában NEM megengedett a dohányzás! Ez azonban ne szegje a kedvét, mert a szoba ajtaján kilépve kültérre érkezik, ahol szabadon lehet füstölni?

Gyertyát vagy füstölőt gyújthatok a búvóhelyen?

Nem, gyertya, mécses, vagy füstölő gyújtása szigorúan TILOS, mert tűzveszélyes. Azonban garantáljuk azt, hogy a Búvóhely és környezete e nélkül is romantikus hangulatot fog árasztani.

Miért pont ezt a búvóhelyet válasszuk a sok közül?

A mi mottónk, hogy az elégedett vendég a legjobb reklám. A Búvóhely egész működösét úgy alakítottuk ki, hogy rászolgáljunk az Ön elégedettségére. Tegyen próbára minket!

 

 

Ha bármi kérdésed van itt is felteheted!

8 + 15 =